Lilla Oliver

Nu är Olivers försäkring överflyttad till nya ägaren och betalningen gjord. Det har tagit tid då den nya ägaren haft ett litet projekt hos sig med att få den nya konstellationen av den lilla flock hon redan hade att komma överens. Hon har verkligen gjort allt enligt skolboken och det har givit resultat. Hon har tre katter, alla recues, så det var lite en chansning om det skulle gå. Men idag, vad har det gått, 2 månader? Så kommer dom alla överens och kan vara fria tillsammans hemma utan uppsikt. Han verkar leva life där. Jag är så glad att han fått ett mer innehållsrikt liv. Min vackra fina bästa Oliver  🙏🏼♥️

(null)
Dom här tillfällena sakar nog både jag och Elvis lika mycket. Men resten av dygnet var inte lika roligt. Lilla Oliver backade för allt tillslut och gav bara upp mot Elvis. Så ska det inte vara. Nu är han kungen i nya huset och har alla kring sitt lillfinger. Det är han värd. ♥️

Jag vaknade i morse av att Elvis kräktes galla flera gånger. 
De sista två dagarna har varit en enda stor oro då han åt ett kycklingben ute häromdagen. Han är som en dammsugare ute, helt livsfarlig. 
Just kycklingben (tillagade) är ju jätte farligt om dom äter. Jag sprang och köpte sparris direkt som man ju ska ge. Det lindar in de vassa. Han har mått bra sen dess. Men blev rädd nu när han kräktes. Får se hur dagen artar sig. Är iaf ledig. 

Har ju börjat jobba på en ny del av sjukhuset sen en vecka. Min hjärna är totalt kollapsad och jag mår sämre. Men är medveten om att det är en övergående tid. Hjärnan kämpar på med nya utmaningar.